Intuitive thinker, empathetic do-er, rebel dreamer

Brief: Jurnalism, Publicitate&PR, Psihologie. Consultant certificat pentru dezvoltare personala. Pasionata de ceea ce fac. Si de Process Communication Model. Iubitoare de natura, animale, patinaj, drumetii, moto.

Cand am terminat Jurnalism, stiam ca nu voi profesa in acest domeniu. Am intrat in online, unde, timp de 12 ani, am facut content, marketing, project management si antreprenoriat. Le-am facut cat de bine am stiut, pe toate. Pana intr-o zi, cand am realizat ca un sfert din timpul petrecut la birou il alocam discutiilor cu colegii, care ma consultau pe diverse teme, imi cereau sfaturi sau doar simteau nevoia sa ii ascult. Si ca ajutorul pe care il puteam oferi, celor care mi-l cereau, imi bucura sufletul.

Cand am inceput Psihologia, stiam ca asta voi face din acel moment incolo si ca viata mea se va schimba. Dar nu am banuit pe atunci, cat de mult.

Am renuntat la jobul in online si am facut primul pas catre schimbare. Prietenii erau sceptici si imi aminteau deseori ca, sa o iei de la zero, la 39 de ani, e nebunie curata. Dar pentru mine nebunia ar fi fost sa traiesc in compromisul indus de lipsa pasiunii in ceea ce faceam. Voiam sa lucrez in HR. Dar singura experienta pe care o aveam era pe zona de employer branding, comunicare interna si putina recrutare. As fi putut incepe ca junior, dar nu-mi permiteam un salariu de junior. Asa ca mi-am facut un plan. M-am tinut de el si mi-am dorit suficient de mult lucrul asta, cat sa gasesc jobul care sa-mi asigure intrarea cu dreptul in acest domeniu nou: HR Manager la un startup in IT.

Yes, you can!

Au trecut 4 ani de atunci. Inca invat si fiecare zi e o provocare si o bucurie. Lucrez cu oamenii, ii ajut sa se dezvolte, sa isi gaseasca drumul si locul. Sunt motivata de rezultatele muncii mele, sunt pasionata de ceea ce fac, dar mai presus de toate sunt mandra ca am gasit curajul sa fac aceasta schimbare.

Cand nu lucrez, gradinaresc, invat, citesc, calatoresc. Nu neaparat in ordinea asta. Ma relaxez sofand, iar in urma cu 2 ani am descoperit si pasiunea pentru 2 roti.

Cam atat despre mine. Ah, ar mai fi ceva. Ceva ce spun oricui se simte nesigur, intr-un moment in care vrea sa faca o schimbare: gandeste-te si planifica in detaliu cum o faci. Because yes, you can!

“Science knows no country, because knowledge belongs to humanity, and is the torch which illuminates the world. Science is the highest personification of the nation because that nation will remain the first which carries the furthest the works of thought and intelligence.”

STIVE REYNOLDS, LEAD RESEARCHER